Kúpiť posilňovacie stroje – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Recenzie posilovacich strojov, posilovacie stroje recenzie

Posilovacie stroje - recenze zákazníků

Vyberte si posilovacie stroje podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!.

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

na produkt ma upozornila reklama produkt som si pre seba zakúpila na jar tohto roku sformovanie postavy trvalo asi 2 mesiace, cvičila som 3 krát denne moje úspechy s cvičením si všimli aj ostatní a produkt si po mojom doporučení zakúpili 3 priateľky tento mesiac som produkt zakúpila pre švagrinú ako výborný darček pod stromček uvažujem aj nad kúpou ďalších produktov z Vašej ponuky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.11.2009)

ľahko zložiteľné nezaberie veľa miesta cvičenie je jednoduché a veľmi účinné podarilo sa mi veľmi pekne sformovať postavu



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Power Master X

Mal som beziaci pas ale beh ma tak nebavil a hlavne som chcel vyskusat nieco, cim budem posilnovat aj zbytok tela. Do oka mi padol veslarsky trenazer. Tie drahsie maju lanko a tycku, mne sa vsak skor paci toto usporiadanie, ako veslo. Zlozenie trenazera bolo uplne v pohode, akurat ze to prislo uz vlastne akoby "predskladane", ak by som isiel podla navodu, tak kopa veci uz bola zlozenych. Nastroj plni ucel podla mna dobre (zatial parkrat pouzity). K comu mam mierne vytky je ten palubny (ne)pocitac. Pocet zaberov a cas - to meria dobre. Ale jeho vypocty v kaloriach su uplne odveci, mam iny merac (konkretne appleWatch) a ked to napr. porovnam s beziacim pasom, tak pocitadlo kalorii je vyslovene nepresne (ide o nasobky(!) hodnot rozdielu, napr. dajme tomu hodinky ukazuju 250kcal a pristroj 62. Cize nesedi to ani ramcovo. Inak ku kvalite vyhotovenia vyhrady nemam, je to oproti pasu vyrazne skladnejsie a aj ked to mozno nie je tak efektivne ako bezecky pas, mam z toho cvicenia lepsi pocit. Ako bonus by som dodal, ze si to mozem rozlozit rovno pred telkou a nikoho nerusim, co pri pase nepripada do uvahy.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.11.2020)

na zaciatok vyhovujuce primerana cena nema ziadne zbytocnosti



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporucam na kazdodenne pouzitie, radost cvicit na nom!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2013)

Solidny, pevny stroj aj pre vysokych a vacsich ludi. Da sa nastavovat uplne na mieru, velmi dobre sa na nom cvici. Tichy, da sa cvicit aj pri telke.

Nepoznam.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2021)

Nakoľko mám zdravotné problémy s chrbticou som vysoko spokojná s inverznou lavicou. Ďakujem a verím, že mi to prospeje a bude slúžiť dlho . Bola to dobrá kúpa. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.



Recenzia VibroGym inSPORTline Violet

3D vibrácie, stabilita, výkonnosť, dobrá cena, úspora miesta, prednastavené programy,jednoduché ovládanie,odporúčam aj pre kladný vplyv na zdravie- odhlieňovanie organizmu,...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2013)

3D vibrácie, stabilný, výkonný, design, prednastavené programy, jednoduché ovládanie

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Posilňovacia lavica inSPORTline Profi Sit up bench

skvela polohovatelna lavicka za rozumnu cenu, robustna konstrukcia

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2011)

moznost polohovania nielen s inklinaciou ale aj s deklinaciou; dobry material (sedacka)

montaz sedacky/opierky (prilis uzky otvor pre osovku, bez kladiva to nepojde)



Recenzia DPEC-SF Body-Solid Pro-Dual Pec Dec

Super stroj do našej novej domácej posilovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

Perfektný

Manuál na poskladanie tohto stroja je trocha neprehľadný, všetko je na jednej strane a keď sa na to pozriete neviete kde máte začať. Ale nakoniec sme ho úspešne zložili. A funguje :)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Eliptical inSPORTline Combre

Je nádherný a super funkčný. Doporučujem všetkým. Výborný pomer kvality a ceny. A perfektný návod na montáž, podľa ktorého si ho dokáže zmontovať asi každý :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2020)

Je nielen dobrý, ale aj dizajnovo veľmi vydarený. Je väčší, ako som si predstavoval, ale pri jeho parametroch to ináč ani neide



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Bradlá a hrazda 2v1 Benchmark D8

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2018)

Pozitívne je, že sa dá precvičiť viac svalových skupín od pása vyššie. Účel plní dobre. Dve farby - ja som si vybral bielu. Jednoduché prehodenie konštrukcie do inej polohy a tým väčší počet cvikov. Zacvičíte si už, keď budete meniť pozíciu konštrukcie z jednej na druhú ;-) konštrukcia je pomerne ťažká, ale dostatočne robustná. Nasadenie plastových úchopov /rúčiek/ je príliš natesno. Dá zabrať a jeden tréning máte už pri samotnej montáži za sebou.

Návod po poľsky - obrázky sa dajú pochopiť, ale ak je v návode nejaké dôležité upozornenie, tak to môže veci komplikovať. Niektoré skrutky a podložky nie sú v návode, ale v balení sú. Je tu potrebná určitá zručnosť - nedoťahovať jednotlivé skrutky na doraz, nechať im voľnosť - poskladať celú konštrukciu a na záver úplne dotiahnuť /platí pre podobné produkty všeobecne/. Nemá žiadne kotviace prvky do steny - ani nie sú odporúčané.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

kupu nelutujem,cvičím sice kratku dobu ,ale už je vidiet aj vysledky,spočiatku je cvičenie naozaj namahavé a svalovica zaručená potom je cvičenie zabavou,určite by som produkt odporučil aj ostatným

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2017)

perfektny

nič



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

na domáce použitie úplne postačujúci, po 1/2 hodinovom cvičení máte toho až až a vidieť výsledky. Odporúčala by som obchodu dodávať ako darček podložku pod stroj.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2013)

nízka hlučnosť,má ho v činžiaku a zatiaľ žiadny problém aj pri maximálnom výkone - mám ho však položený na penovej podložke



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET600i

Bol to môj vysnívaný darček,úplne skvelý čo sa týka veľkosti,vhodný do bytu aj menšej izby,čo ma veľmi prekvapilo je tichosť,naozaj nič nepočuť pri cvičení,manžel ho poskladal úplne bez problémov,všetko krásne vysvetlené,používam ho zatiaľ 10 dní ale absolútna spokojnosť,sú tam aj prednastavené programy,takže naozaj kvalitné cvičenie a spaľovanie,výhoda je že cvičím kedy chcem,čo chcem ,či si nastavím v manuáli alebo prednastavený program.A to sa teda riadne zapotím :-) Odporúčam všetkými desiatimi,ktorí nad ním uvažujú :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2020)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Misouri

zatial spokojnosť, nenašla som na ňom žiadne nevýhody, dobrá cena, tichý chod, ľahko sa s ním manipuluje, ešte ho nemám dlho, ale myslím, že ho môžem odporučiť, na domáce cvičenie úplne stačí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2015)



Recenzia Posilňovač na brucho inSPORTline Work King

stroj sa ľahko skladá a aj cvičí zvládne to skoro každý

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2017)

Stroj sa ľahko skladá Ľahko sa cvičí na ňom Nieje ani príliš veľký teda aspoň nám v byte neprekáža v pohybe a pod.

Pri cvičení sa vie predná noha trochu chýbať teda posúvať ale inak to nevadí v cvičení



Recenzia Vyhrievané autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

Vrelo odporúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúčam!!!!!

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

Výborný na cvičenie a pohyb celého tela - je fakt výbornýýýýýýýýýýýýýýýý - pozerám telku a cvičím



Recenzia Neoprénové závažie na zápästie inSPORTline 2x1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

Posilňovacie stroje na bicepsy

V poslednej dobe sú veľmi žiadané posilňovacie stroje zamerané na horné končatiny - napríklad posilňovač bicepsov, posilňovač prsných svalov a ramien, posilňovací stroj biceps/triceps, posilňovač ramien a ďalšie. Výborná je aj multifunkčná hrazda.

Ako na posilňovanie chrbta doma

Bolesti chrbta dnes trápia takmer celú populáciu vrátane detí. Sedenie v práci, škole, automobiloch, a potom doma pri počítačoch či na gaučoch pri televízii je naozaj rozsiahly negatívny jav. Nárazovo pomôžu maséri, ale účinnú kompenzáciu zaistí len cvičenie.

Posilovacie stroje na brucho

Posilňovaním brušných svalov docielite nielen plochého a vyrysovaného brucha, ale aj spevnenia celého tela, čím uľahčíte trupu pri otáčaní sa. Tiež lepšie ochránite vnútorné orgány a vylepšíte dýchanie. Špeciálne posilovacie stroje, ktoré si predstavíme, dokážu vytrénovať brucho v pomerne krátkom období.

všetky novinky