Kúpiť posilňovacie stroje – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Recenzie posilovacich strojov, posilovacie stroje recenzie

Posilovacie stroje - recenze zákazníků

Vyberte si posilovacie stroje podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!.

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

zatiaľ som so strojom veľmi spokojný, ale bojím sa ak sa niečo pokazí, ako dokážem od insportline.sk vyreklamovať záruku, keď sa s nimi nijako nedá komunikovať. Stroj jednoznačne doporučujem, ale asi kupovať inde.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.10.2009)

po mesiaci každodenného používania som veľmi spokojný, pulzmeter číta okrem dodávaného aj kódovaný hrudný pás z bežeckých hodín Suunto, pôsobí ako stabilný stroj s dlhou životnosťou, výborné je automatické nastavovanie záťaže pri programe s pevným nastaveným výkonom, dotykový displej je fakt super, výborné prednastavené programy ako aj možnosť individuálnych programov je fajn, ako i možnosť ukladať jednotlivé ralizované cvičenia do pamäte,

návod je pomerne slabý displej stále svieti ak sa nevytiahne zo zástrčky, tak som to dal na predlžovačku s vypínačom plastové šlapacie plochy majú moc vysoké okraje ktoré občas zavadzajú nebolo by zlé keby boli ručné fixné snímače pulzu inštalované na pohyblivých rukovätiach a nie na pevných ( po skončení záruky ich tam preinštalujem ) výkon vo W nie je operatívne meraný ale tabuľkový z pamäte podľa zaťaženia a otáčok a tým nepresný pulzmeter má dlhú zotvačnosť, posúva sa len o 2 za sekundu a klesá pomalšia ako môj pulz a tým aj recovery test nevychádza reálne a hlavne: kupoval som u insportline.sk a ich komunikácia bola nulová, po objednávke som ich bombardoval mailami a skúšal sa dovolať, nechával odkazy na záznamníku kedy asi príde lebo cestujem preč, absolútne bez odozvy, ani mail, ani a zrazu sa zjavil dodávateľ pred domom.



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

na produkt ma upozornila reklama produkt som si pre seba zakúpila na jar tohto roku sformovanie postavy trvalo asi 2 mesiace, cvičila som 3 krát denne moje úspechy s cvičením si všimli aj ostatní a produkt si po mojom doporučení zakúpili 3 priateľky tento mesiac som produkt zakúpila pre švagrinú ako výborný darček pod stromček uvažujem aj nad kúpou ďalších produktov z Vašej ponuky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.11.2009)

ľahko zložiteľné nezaberie veľa miesta cvičenie je jednoduché a veľmi účinné podarilo sa mi veľmi pekne sformovať postavu



Recenzia Bradlá a hrazda 2v1 Benchmark D8

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2018)

Pozitívne je, že sa dá precvičiť viac svalových skupín od pása vyššie. Účel plní dobre. Dve farby - ja som si vybral bielu. Jednoduché prehodenie konštrukcie do inej polohy a tým väčší počet cvikov. Zacvičíte si už, keď budete meniť pozíciu konštrukcie z jednej na druhú ;-) konštrukcia je pomerne ťažká, ale dostatočne robustná. Nasadenie plastových úchopov /rúčiek/ je príliš natesno. Dá zabrať a jeden tréning máte už pri samotnej montáži za sebou.

Návod po poľsky - obrázky sa dajú pochopiť, ale ak je v návode nejaké dôležité upozornenie, tak to môže veci komplikovať. Niektoré skrutky a podložky nie sú v návode, ale v balení sú. Je tu potrebná určitá zručnosť - nedoťahovať jednotlivé skrutky na doraz, nechať im voľnosť - poskladať celú konštrukciu a na záver úplne dotiahnuť /platí pre podobné produkty všeobecne/. Nemá žiadne kotviace prvky do steny - ani nie sú odporúčané.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Vybrala som si práve tento produkt, aby mi pomohol odbúrať "vankúšiky" z kritických partii podľa dostupnej ceny . Cvičím na stroji každý deň pri televízori. S kúpou stroja som veľmi spokojná, kvalita výrobku a cena zodpovedá tomuto výrobku. Stroj funguje perfektne, ľahko a je to aj z časti zábava. Produkt je vhodný pre širokú vrstvu občanov - mladých, starších,ženy a mužov. Patrí cenovo medzi dostupné prístrojepre širokú verejnosť. Šetrí čas chodením do fitnes centra, keďže sa cvičí doma. S kúpou som veľmi spokojná i s kvalitou stroja. Vybrala som si tento produkt z dôvodu potreby sformovania postavy pomocou práve tohto produktu, že je lacný a nezaberie veľa miesta v izbe. Funguje dobre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Nákup je oveľa lacnejší ako v kamennom obchode. Páči sa mi rýchlosť dodania tovaru až domov. Komunikácia cez e-mail s Vašou firmou je perfektná.

Nemám žiadne pripomienky.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

sestra ma tuto plosinu a na zaklade cvicenia na nej som si ju objednala aj ja, je to vyborny pomocnik pri chudnuti, aj ked je to dlhodobejsieho razu cca rok. je vyborna aj pri stuhnutom svalstve - clovek sa na nej uvolni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2012)

clovek sa na tejto plosine uvolni, nezapoti sa,spevni / vyformuje svalstvo, schudne

pokial chcete schudnut, spevnit svalstvo je to dlhodobejsia zalezitost



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

mozno neskor sa vyjadrim este to neviem posudit

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)

ze som v pohybe

je to kratka doba na vyjadrenie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

Videla som ho u kamarátky, zaujal ma. Myslím, že aj svojou cenou a tým, že v byte nezaberá veľa mieste. No a hlavne sa zameriava na spevnenie problematických partií žien.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2011)

Myslím, že cvičenie na ňom nie je náročné hlavne z časových dôvodov, každý deň na ňom cvičím cca 3-4 krát asi minútu až päť. Výsledky som na sebe síce ešte veľmi nespozorovala, ale mám ho krátko. A hlavne nezaberá veľa miesta v byte.

Nezistila som nič proti, možno len to, že keď ma cvičenie omrzí, tak je dosť malý na odkladanie oblečenia.



Recenzia Gymnastická lopta Super ball 85 cm

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2010)

komfort pri nakupovaní donáška až do domu

bolo by dobré ešte k takémuto výrobku predať aj pumpu na nafukovanie, resp. aspoň kupujúceho na to upozorniť - ja som takýto výrobok kupovala po prvý raz a takýto detail mi jednoducho unikol. Inak všetko ostatné v pohode :-)



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

lebo potrebujem spevniť svalstvo dobre sa na ňom cvičí a pomáha to myslim,že som dobre nakúpila

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2010)

pomáha spevniť svalstvo, hlavne brušné dobre sa na ňom cvičí nie je to náročné a už to má aj efekt

žiadne



Recenzia Neoprénové závažie na zápästie inSPORTline 2x1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Multifunkčná posilňovacia veža Body Craft Elite

Celkovo je to dobry stroj, len je tam podla mna trochu vyšiia cena. Zavažie 90kg pre niekoho dostačujuce pre niekoho možno nie, mne to zatial stači, povodne som si ale myslel že sa da 180kg nastavit na všetky cviky, to bol aj hlavny dovod mojej kupi (spolu s ABS, malymi rozmermy a kvalitou), da sa to však nastavit len na bench press v zakladnej polohe, čo ma trochu sklamalo. Kupu nelutujem, neviem ale či by som sa teraz nepoobzeral po lacnejšich variantoch, ktore maju ešte viac kg zavažia + možnost dokupit dodatočne zavažia, maju to niektore stroje Body solid. Pri takejto vačsej investicii je ale najlepšie vyskušat si stroj pred kupov osobne v kamennom obchode, vtedy presne uvidite čo vam vyhovuje a čo vadi a vyberat podla toho, čo som ja neurobil, lebo tento stroj v mojom okoli obchody nemali.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2014)

- pekny dizajn - robustna konštrukcia - system ABS - zmesti sa aj do menšich priestorov - velke množstvo cvikov a ich variacii - bočne ramena, daju sa nastavit do vela poloh a teda využit na mnoho cvikov

-zle nastavitelna opierka chrbta (predstavoval som si to inak), možno si na to treba len zviknut -predkopavanie začina zaberat trochu neskor, obera ma to o par centimetrov pohybu - zakopavanie sa na tom tiež cvičy zle - zataž 180kg sa da nastavit len na bench press v zakladnej polohe, to vyrobca v popise neuvadzal - nie je možnost rozširit o dalšie zavažia (jedine nejake domacky vyrobene finty) - nedostatočny manual a popis cvičeni v slovenčine



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Fajn, odporúčam babám, čo nemajú čas chodiť do posilňovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2010)

Šikovný, malý na uložeženie a uskladnenie, rýchle zloženie, nezaberie veľa miesta. 1. Potrebujem zhodiť bruško a posilniť br.svalstvo.

Zatiaľ som nič neobjavila.



Recenzia MultiTrainer inSPORTline - závesný posilňovací systém

chcel som si doma zacvičiť a nie som fanda činiek, toto spnilo moje očakávania hocikedy si dám doma 10-15 minút a hneď sa človek cíti lepšie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2014)

kvalitné prevedenie dá sa na tom precvičiť celé telo za chvíľu zavesenie na viac spôsobov je bezproblémové aj nadstavenie dĺžky

-



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Posilňovač na brucho inSPORTline Work King

stroj sa ľahko skladá a aj cvičí zvládne to skoro každý

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2017)

Stroj sa ľahko skladá Ľahko sa cvičí na ňom Nieje ani príliš veľký teda aspoň nám v byte neprekáža v pohybe a pod.

Pri cvičení sa vie predná noha trochu chýbať teda posúvať ale inak to nevadí v cvičení



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Posilňovač prstov inSPORTline GR4503

Po devätnásťročnej pauze zapríčinenej zdravotnými problémami sa pokúšam opäť pokúšam vrátiť k posilovaniu a myslím, že nazačiatok je to veľmi dobrý produkt. Veľmi dobre sa s ním cvičí a oceňujem aj to, že sa predáva v pároch. Cvičenie s ním je doslova pôžitok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2013)

Spokojný s cenou aj s vyhotovením.

-



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.09.2019)

Výrobok úplne zodpovedá popisu na stránke obchodu. Odkedy ho mám, cvičím na ňom každý deň, cvičenie nie je veľmi fyzicky náročné, ale miernu svalovicu cítim. Verím, že zanedlho bude vidieť aj výsledky.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

Posilňovacie stroje na bicepsy

V poslednej dobe sú veľmi žiadané posilňovacie stroje zamerané na horné končatiny - napríklad posilňovač bicepsov, posilňovač prsných svalov a ramien, posilňovací stroj biceps/triceps, posilňovač ramien a ďalšie. Výborná je aj multifunkčná hrazda.

Ako na posilňovanie chrbta doma

Bolesti chrbta dnes trápia takmer celú populáciu vrátane detí. Sedenie v práci, škole, automobiloch, a potom doma pri počítačoch či na gaučoch pri televízii je naozaj rozsiahly negatívny jav. Nárazovo pomôžu maséri, ale účinnú kompenzáciu zaistí len cvičenie.

Posilovacie stroje na brucho

Posilňovaním brušných svalov docielite nielen plochého a vyrysovaného brucha, ale aj spevnenia celého tela, čím uľahčíte trupu pri otáčaní sa. Tiež lepšie ochránite vnútorné orgány a vylepšíte dýchanie. Špeciálne posilovacie stroje, ktoré si predstavíme, dokážu vytrénovať brucho v pomerne krátkom období.

všetky novinky