Kúpiť posilňovacie stroje – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Recenzie posilovacich strojov, posilovacie stroje recenzie

Posilovacie stroje - recenze zákazníků

Vyberte si posilovacie stroje podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!.

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu odporúčam určite. základ domácej telocvične spolu so stacionárnym bikom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2015)

vždy som niečo také chcel.Mám 193 cm a váhu okolo 85kg. Ako základ na cvičenie s vlastnou váhou určite odporúčam. Lakťové opierky na cvičenie brucha možno budú úzke silnejším postavám, ale mne celkom vyhovuje proporcia celej hrazdy.

výrobcovi odprúčam lepšiu baliacu techniku výrobku. hrazda prišla na niektorých miestach obúchana až do kovu



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Vyberal som si z viacerých značiek. Moje požiadavky boli dĺžka kroku min.40cm, kvalitné guličkové ložiská, odolná konštrukcia, možnosť si otestovať pred kúpou. Zatiaľ po niekoľkodňovom používaní som spokojný. Čas ukáže správnosť výberu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.01.2020)

tichý masívny, mal by dlho vydržať (čas ukáže) vyzerajú byť kvalitné ložiská na všetkých pohyboch jednoduchá montáž (pri jednom úkone potrebná pomoc druhej osoby) po pár dňoch cvičenia už cítiť pozitívne výsledky

dosť ťažký (daň za kvalitnú mechaniku) displej len orientačný (používam len čas cvičenia) cena sa mi zdá privysoká, reálne tak 300,- €



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

Výhodné pre domáce použitie. Ľahká manipulácia. Odporúčam pre pravidelné cvičenie v domácnosti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

nezaberá veľa miesta. je ľahko prenosný a zmontovateľný. 1. tento produkt som potrebovala pre rodinu.



Recenzia VibroGym inSPORTline Violet

3D vibrácie, stabilita, výkonnosť, dobrá cena, úspora miesta, prednastavené programy,jednoduché ovládanie,odporúčam aj pre kladný vplyv na zdravie- odhlieňovanie organizmu,...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2013)

3D vibrácie, stabilný, výkonný, design, prednastavené programy, jednoduché ovládanie

nič



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Trenazer vyzera a aj na skusenosti snim velmi dobrou kvalitou. Nepoznal by som rozdiel medzi domacim a profi trenazerom. Tesime sa na nasliapane kilometre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2020)

kvalitne vypracovanie 18kg zotrvacnik Pocitac zakladnych udajov pre vysoke osoby do 210cm max. zataz 150kg clenstvo v klube gymbee Videotreningy v cene na 3mesiace

zatial nanachadzam



Recenzia Hyperextenzia inSPORTline Hero BTB10

s podobným produktom som mala dobré skúsenosti, preto som ho chcela mať aj doma produkt sa používa dobre odporúčam ho aj ďalej pri ďalšom nákupe sa nebudem spoliehať, že budem mailom upozornená na naskladenie tovaru,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2015)

výhodná cena pre domáce použitie zmontovanie je jednoduché

zatiaľ sm neobjavila



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Až dlhšie obdobie pravidelného používania trenažéra preveria jeho kvalitu. Toto je môj tretí trenažér, predtým som mal Orbitreck, po ňom Kettler verso 100.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2016)

Veľmi tichý chod, Masívne a kvalitné prevedenie konštrukcie.

V manuály by malo byť HNEĎ v úvode uvedené (nie až v texte), že montáž trenažéra by mali realizovať DVE osoby. Ja som montáž začal sám a potom som mal dosť veľké "dusná" - ešte že som si vedel poradiť. V manuály sa píše, že display sa má primontovať dvomi skrutkami. Tie mi však neboli dodané a ani dierky pre prípadne primontovanie display-a na konštrukciu nesedia. Ja mám display iba nasunutý na konštrukcii na príslušných vodiacich lištách. Pri maximálnom nastavení odporu (8) by som očakával väčšiu záťaž - poradím sa s výrobcom, či sa to dá nejako nastaviť, napr. pomocou lanka boudenu.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Hľadal som entry-level veslovací trenažér, ktorý by ponúkal automatické prispôsobovanie záťaže podľa tepovej frekvencie a nezaberal veľa miesta v rozloženom stave. Yukona všetko toto spĺňa. Vo všeobecnosti som spokojný a myslím si, že zodpovedá cene. Po rozbalení som bol trochu sklamaný z estetických chýb (škrabance, odreniny, veľmi viditeľné zvary). Toto po pár dňoch už nevnímam. Kvôli nízkym rozmerom sú tam nejaké kompromisy. Napríklad mi chvíľu trvalo, kým som si zvykol, že v prednej polohe kolená prekážajú priamemu pohybu madla. Tiež "stúpačky", kam sa pripínajú nohy sa tak zvláštne otáčajú okolo stredovej osi a pri dynamickejšom cvičení mi päty narážajú v tej krajnej polohe.. Horšie hodnotím počítač. Displej je veľký a prehľadný, ale po zapnutí sú vždy nastavené základné hodnoty, ktoré sú veľmi ďaleko od užitočných (neviem, kto chce cieľový tep 90 BPM) Hodnoty pribúdajú po 1, takže kým človek nastaví povedzme 800 trvá to príliš dlho. A treba to robiť zakaždým, lebo stroj si to nezapamätá. Takže žiadny cieľ nenastavujem a sledujem aktuálnu hodnotu a koľko mi zostáva dokonca, si rátam sám. Keď už o kalóriach, displej má síce 4 číslice, ale vždy zobrazuje aj desatiny, takže 1300 zobrazuje ako 300 :-) Jednoducho to pôsobí, akoby ten počítač nikto nikdy naozaj nepoužíval predtým ako to pustili do výroby. Toto všetko sú viac-menej drobnosti, najdôležitejšie je, že sa dá zacvičiť a čo to spáliť

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.02.2021)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Hladal som elipticky trenazer v kvalite,ktora vydrzi roky. Ako strojny konstrukter mozem potvrdit kvalitne tuhe prevedenie stroja s gulockovymi loziskami s moznostou servisovania v buducnosti,cize ziadna jednorazovka. Je vhodny aj pre vysokych aj nizkych ludi,aj dochodcom sa paci. Prijemne ma prekvapila presna zmena zataze rucnym kolieskom a najvyssi stupen je uz riadna sila! . Riadenie zataze pocas cvicenia computerom a dalsie funkcie,ktore maju vyssie modelove rady su pre nas nepodstatne.Prilozeny jednoduchy computer (ocenujem velke cislice) pre nase ucely bohate staci. Odporucam! , produkt zodpoveda cene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2018)

kvalitna tuha konstrukcia,velmi tichy chod, gulockove loziska, vyborna regulacia zataze,velke pismena displeja,krasny dizajn

manzelka hovorila,ze sama by to nedokazala zmontovat :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

mozno neskor sa vyjadrim este to neviem posudit

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.05.2013)

ze som v pohybe

je to kratka doba na vyjadrenie



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

S týmto strojom som spokojná, keďže mám problémy s chrbticou je pre mňa oveľa výhodnejšie praktizovať cviky na tomto stroji, ako brušáky, pri ktorých moja chrbtica trpí ešte viac.Páči sa mi, že stroj sa dá využiť viacúčelovo, čiže má záber na viacero telesných partií.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2016)

Viacúčelové využitie Podpora zdravia chrbtice



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento eliptický trenažér poskytuje takú fukcionalitu, ktorú som od takého typu stroja požadoval. Počítač umožňuje využitie jeho všetkých vlastností. Stroj ne na moje počudovanie veľmi tichý a nevydáva žiadne pazvuky, čo svedčí o dobrom dielenskom spracovaní. Dobre sa na ňom cvičí (behá). Sosúčasnými skúsenosťami s týmto trenažérom odporúčam jeho kúpu. Avšak pre tých, ktorí si veľmi "nerozumejú" s počítačmi by som odporúčal poohliadnuť sa po niečom inom, menej náročnom pokiaľ výrobca a predajca neprepracujú návod na jeho používanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2010)

- pekný vzhľad - kvalitné dielenské spracovanie

- nekvalitne napísaný návod na použitie s dôrazom na prácu s počítačovou jednotkou (vymenovať jednotlive funkcie skutočne nestačí. Nastavenie jednotlivých funkcii vyžaduje detektívnu prácu a veľkú intuíciu.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Vybrala som si práve tento produkt, aby mi pomohol odbúrať "vankúšiky" z kritických partii podľa dostupnej ceny . Cvičím na stroji každý deň pri televízori. S kúpou stroja som veľmi spokojná, kvalita výrobku a cena zodpovedá tomuto výrobku. Stroj funguje perfektne, ľahko a je to aj z časti zábava. Produkt je vhodný pre širokú vrstvu občanov - mladých, starších,ženy a mužov. Patrí cenovo medzi dostupné prístrojepre širokú verejnosť. Šetrí čas chodením do fitnes centra, keďže sa cvičí doma. S kúpou som veľmi spokojná i s kvalitou stroja. Vybrala som si tento produkt z dôvodu potreby sformovania postavy pomocou práve tohto produktu, že je lacný a nezaberie veľa miesta v izbe. Funguje dobre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Nákup je oveľa lacnejší ako v kamennom obchode. Páči sa mi rýchlosť dodania tovaru až domov. Komunikácia cez e-mail s Vašou firmou je perfektná.

Nemám žiadne pripomienky.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

odporúčam produkt cena je super profi prevedenie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.09.2014)

dobra kvalita mohutne prevedenie dobre rozpätie záťaže ľahká manipulácia aj zlozenie neni náročne

trochu nepohodlne sedlo výmena nutná aspoň v našom prípade trochu hapruje tachometer ale neni to vada treba pedalovat nie kukat :D akou rýchlosťou ideš



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Hľadal som produkt blízko úrovne profesionálneho, čo mi tento výrobok plne splnil. Zo zatiaľ 10 dennej skúsenosti ho môžem vrele odporučiť každému. Je pevný, kvalitný, ľahko skladateľný podľa dobrého návodu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2021)



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

veľkosť, nastavenie rýchlostí, výborné opierky na ruky, stabilita stroja

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

veľkosť, nastavenie rýchlostí, dobré držiaky na ruky



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Bradlá 4 v 1 inSPORTline RK4201

s tymto zariadenim som nadmieru spokojny, jediny nedostatok bol zbytocne komplikovane nakresleny navod

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2009)

nezabera vela miesta dokonale precvicenie celeho tela lahko presuvatelna pevna konstrukcia

nezrozumitelny navod



Recenzia Vzduchový veslovací trenažér inSPORTline Kobuko

Stroj sme raz dva postavili s manželom behom polhodiny. A potom už sme makali. Pre manžela je to vraj slabá záťaž takže ak chcete silnejšie asi voľte vodný. Inak stroj funguje perfektne :) dat 500 je celkom fuška :D

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2020)



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

Posilňovacie stroje na bicepsy

V poslednej dobe sú veľmi žiadané posilňovacie stroje zamerané na horné končatiny - napríklad posilňovač bicepsov, posilňovač prsných svalov a ramien, posilňovací stroj biceps/triceps, posilňovač ramien a ďalšie. Výborná je aj multifunkčná hrazda.

Ako na posilňovanie chrbta doma

Bolesti chrbta dnes trápia takmer celú populáciu vrátane detí. Sedenie v práci, škole, automobiloch, a potom doma pri počítačoch či na gaučoch pri televízii je naozaj rozsiahly negatívny jav. Nárazovo pomôžu maséri, ale účinnú kompenzáciu zaistí len cvičenie.

Posilovacie stroje na brucho

Posilňovaním brušných svalov docielite nielen plochého a vyrysovaného brucha, ale aj spevnenia celého tela, čím uľahčíte trupu pri otáčaní sa. Tiež lepšie ochránite vnútorné orgány a vylepšíte dýchanie. Špeciálne posilovacie stroje, ktoré si predstavíme, dokážu vytrénovať brucho v pomerne krátkom období.

všetky novinky