Kúpiť posilňovacie stroje – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  AB Perfect - obľúbený posilňovací stroj na brušné svaly

AB Perfect - obľúbený posilňovací stroj na brušné svaly

Kto by ich nechcel - skvele vypracované brušné svaly. A ktorá žena netúži po plochom brušku?

K dokonalému bruchu, či už je vaša predstava akákoľvek, vám pomôže obľúbený posilňovač brušných svalov AB Perfect.

Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Moderný posilňovač pracuje na princípe pohyblivých valcov, ktoré majú relaxačné a masážne účinky. Takže je to taký stroj 2 v jednom. Na chrbtovej opierke je päť pohyblivých valcov, dajú sa nastaviť až 3 stupne obtiažnosti.

AB Perfect sa zameriava na tri skupiny brušných svalov a vďaka podpore krku i chrbta je cvičenie na ňom zdravšie, než na iných strojoch!

Samozrejme, že AB Perfect nie je žiadny zázračný prístroj, ktorý vám behom pár dní premení "pivné brucho" vo vyrysované bruško. Ostatne ako sa s nami podelil jeden z majiteľov.

Klasické sedy-ľahy na rovnej zemi som prestal robiť, pretože mi pri nich vŕzgal v bedrách. Potom som vyskúšal AB Perfect as ním to bolo v pohode. Používam už dlhšiu dobu a som spokojný. Nie je to žiadny zázračný prístroj, ktorý Vám sám o sebe premení pivný mozoľ v namakané brucho z posilňovne. Ale je to určite zdravšie variant na klasické sedy-ľahy, ktorá Vám môže pomôcť vo vašom úsilí.

Objavte Posilňovač brušných svalov AB Perfect aj vy!
 

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie stroje






Ďalšie novinky

Posilňovacie stroje na bicepsy

V poslednej dobe sú veľmi žiadané posilňovacie stroje zamerané na horné končatiny - napríklad posilňovač bicepsov, posilňovač prsných svalov a ramien, posilňovací stroj biceps/triceps, posilňovač ramien a ďalšie. Výborná je aj multifunkčná hrazda.

Ako na posilňovanie chrbta doma

Bolesti chrbta dnes trápia takmer celú populáciu vrátane detí. Sedenie v práci, škole, automobiloch, a potom doma pri počítačoch či na gaučoch pri televízii je naozaj rozsiahly negatívny jav. Nárazovo pomôžu maséri, ale účinnú kompenzáciu zaistí len cvičenie.

Posilovacie stroje na brucho

Posilňovaním brušných svalov docielite nielen plochého a vyrysovaného brucha, ale aj spevnenia celého tela, čím uľahčíte trupu pri otáčaní sa. Tiež lepšie ochránite vnútorné orgány a vylepšíte dýchanie. Špeciálne posilovacie stroje, ktoré si predstavíme, dokážu vytrénovať brucho v pomerne krátkom období.

všetky novinky