Kúpiť posilňovacie stroje – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Tipy na posilňovacie stroje na doma

Tipy na posilňovacie stroje na doma

Na takéto domáce cvičenie ... Domáce posilňovacie stroje musia spĺňať predovšetkým požiadavky na miesto.

Priestoru, hlavne v bytoch, veľa nebýva, a tak sa musíte pri nákupe posilňovacieho stroja obmedzovať predovšetkým požiadavky na miesto. Väčšinou tak musíte oželieť síce skvelé, ale neskladné posilňovacie veže a ďalšie veľké stroje.

Posilňovacie stroje na doma

Napriek tomu sa snaží rad výrobcov ponúkať aj zákazníkom s obmedzeným priestorom komplexné posilňovacie stroje. Príkladom môže byť Posilňovacia veža ProfiGym C30, ktorá zaberie približne 1,5 x 1 meter a vlezie sa tak aj do kúta obývačky.

Posilňovacia veža inSPORTline ProfiGym C30

Jej výhodou je predovšetkým malá šírka, bežne posilňovacie veže zaberajú na šírku okolo dvoch metrov.

Na doma sa hodí aj vibromasážne stroje

Vibromasážne stroje, alebo VibroGym, tiež nezaberú toľko miesta. Obľúbený VibroGym inSPORTline Lotos zaberie iba 70 x 70 cm a cvičiť na ňom môžete aj v malých priestoroch.

Aké stroje sa domov nehodí?

Do malých priestorov môžeme zabudnúť na bežecké pásy, väčšie cyklotrenažéry, alebo multifunkčné posilňovacie stroje.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie stroje






Ďalšie novinky

Posilňovacie stroje na bicepsy

V poslednej dobe sú veľmi žiadané posilňovacie stroje zamerané na horné končatiny - napríklad posilňovač bicepsov, posilňovač prsných svalov a ramien, posilňovací stroj biceps/triceps, posilňovač ramien a ďalšie. Výborná je aj multifunkčná hrazda.

Ako na posilňovanie chrbta doma

Bolesti chrbta dnes trápia takmer celú populáciu vrátane detí. Sedenie v práci, škole, automobiloch, a potom doma pri počítačoch či na gaučoch pri televízii je naozaj rozsiahly negatívny jav. Nárazovo pomôžu maséri, ale účinnú kompenzáciu zaistí len cvičenie.

Posilovacie stroje na brucho

Posilňovaním brušných svalov docielite nielen plochého a vyrysovaného brucha, ale aj spevnenia celého tela, čím uľahčíte trupu pri otáčaní sa. Tiež lepšie ochránite vnútorné orgány a vylepšíte dýchanie. Špeciálne posilovacie stroje, ktoré si predstavíme, dokážu vytrénovať brucho v pomerne krátkom období.

všetky novinky